Ses Tanques - Ses Fruites - Veritas - La Sirena - Es Peixos -IFA Eliges - IFA Sabe - _IFA Amigo - IFA Unnia

Alimentació

Traducciones:


Al teu abast a la


La cistella de la compra a Binipreu

Alimentació al millor preu

En el nostre supermercat t’oferim més de 15.000 articles diferents i et garantim el preu més baix del mercat, amb primeres marques i els nostres productes IFA Eliges, IFA Sabe, IFA Unnia i IFA Amigo, una marca de confiança per a gent d’avui.


Peix fresc de Menorca

Peix i marisc local

Peix, gambes i marisc fresc de l’illa procedent directament de vàries embarcacions dels ports de Maó i Fornells; viver de llagostes i un servei gratuït de cuina al vapor per a clients.


Carn d'origen local

Carnisseria i xarcuteria

Mostrador de carnisseria al tall amb la carn més tendre i saborosa de Menorca; i una gran oferta en preparats, farcits i adobs. Amplia oferta en embotits, formatges nacionals i d’importació i patés.


Fruita y verdura fresca

Fruiteria i verduleria

Els nostres especialistes seleccionen les fruites i verdures dels millors proveïdors per a què gaudeixis dels aliments amb tot el seu sabor. Productes locals i mostrador ecològic per a fruites i verdures amb segell de garantia i la certificació ecològica.


Producte local de Menorca y Baleares

Productes de Menorca

Som una empresa 100% local i apostem pels productes menorquins; aliments de proximitat elaborats per petites indústries agroalimentàries, com els formatges amb denominació d’origen Mahón-Menorca, embotits, licors, melmelades i especialitats dolces.


Variedad en productos ecológicos Veritas

Productes ecològics

Si vols menjar de la forma més saludable i nutritiva possible, visita el nostre racó de la marca Veritas, amb aliments orgànics, totalment naturals, sense additius ni productes químics, més respectuosos amb el medi ambient.


Congelats amb garantia de qualitat La Sirena

Productes "Gurmet"

Una secció dedicada als productes d'alimentació gurmet i delicatessen, a uns preus que et sorprendran. Perquè puguis gaudir d'aquests petits plaers gastronòmics sempre que et vengui de gust.


Plats preparats per menjar com a casa

Menjar preparat

Plats casolans i nutritius elaborats amb els millors ingredients i servits en còmodes safates. Receptes com les que prepares a casa, per a tota la família i llestes per escalfar, servir i gaudir.


Congelats amb garantia de qualitat La Sirena

Congelats

A la secció de congelats hi trobaràs un ampli assortiment de La Sirena: peixos, carns, verdures, pizzes, plats preparats i precuinats, pastisseria i gelats. Tot de la més alta qualitat i amb els preus més competitius.