Binipreu t’ofereix l’oferta comercial més extensa de l’illa en l’únic espai multimarca a només 5 minuts de l’Aeroport i del centre de Maó.

Binipreu Menorca

Traducciones:


Parking

Aparcament per a clients
Més de 300 places de pàrking

El nostre pàrking compta amb quatre plantes de fàcil accés i permet als nostres clients accedir directament a totes les plantes del centre comercial a través de modernes rampes mecàniques i ascensors.

Acceso parking
Rampa parking
Rampa mecánica
parking planta 2
parking gratuito
acceso directo al parking

Planta Baja

Fes les teves compres amb comoditat
Troba cada dia el millor preu

A la planta baixa hi trobaràs un hipermercat amb la millor oferta al millor preu en alimentació, carnisseria, peixateria, productes frescos i de proximitat i tot el que necessites per a la teva compra diària. A la secció BiniGourmet podràs comprar articles delicatessen a un preu que et sorprendrà, per a donar-te un caprici sempre que et vengui de gust.

Cafetería
Panadería
Frutería
Pescadería
Carnicería
Ecológico

Primera planta

Tot tipus d’articles per a la llar
Més de 3000 metres dedicats a casa teva

La primera planta de Binipreu Menorca compta amb seccions específiques dedicades a la llar; articles de decoració i regal; jardineria i mobiliari d’exterior; secció de bricolatge; articles per a festes i celebracions; i secció de joguines.

A més, tenim una botiga d’electrodomèstics; articles d’imatge, so i electrònica; una llibreria amb les últimes novetats editorials; i una parafarmàcia amb productes per a la cura personal, dietètica i nutrició.

Electrónica
Imageny sonido
Menaje
Parafarmacia
Electrodomésticos
Librería
Deportes
Party Fiesta
Toys'R'us

Segunda planta

Moda actual per a qualsevol estil
Per a totes les talles i totes les butxaques

Tenim tota una planta amb la millor oferta en roba, calçat i els complements més actuals per a vestir a la moda al millor preu; i una secció amb el més amplia assortiment en sabatilles, peces de roba i articles esportius.

A la segona planta hi trobaràs també la nostra cafeteria-restaurant oberta des de l’esmorzar fins al sopar; i una zona de jocs on els més petits es diverteixen mentre fas les teves compres.

Moda femenina
Moda masculina
Ropa deportiva
Zapatería
Binipark
Binirestaurant