Binipreu és una empresa cent per cent menorquina amb més de 30 anys d’experiència en el sector de l’alimentació, que té el seu origen en la companyia familiar Domingo Marqués.

El moderno edificio del centro comercial Binipreu Menorca cuenta con tres plantas con una amplia oferta de marcas y servicios incluyendo alimentación, moda, deportes, bricolaje, automoción, restaurante, libreria, electrodomesticos y electrónica entre otros.

L'empresa

La companyia té el seu origen en la creació de l’empresa de distribució i representació que va fundar Domingo Marqués a finals de 1970 a la localitat menorquina d’Alaior, on encara avui hi roman la seu central de la firma.

A principis dels anys 90, l'empresa va inaugurar una nova i espaiosa central logística de 5.000 metres quadrats per ampliar en referències i assortiment i millorar el servei als clients.

Durant la primera dècada del segle XXI es succeeixen importants avanços a l’empresa: millores en infraestructures, amb la construcció de noves plataformes de productes frescos i congelats, i neixen les primeres marques pròpies, com Ses Tanques i Ses Fruites, per a la comercialització de la carn, embotits i fruita.

L’any 2005 s’obre el primer establiment de la cadena de supermercats Binipreu, tendes de proximitat especialitzades en productes locals i aliments frescos, que ofereix als seus clients preus baixos de forma permanent.

Per tal de consolidar la filosofia de marca, d'oferir la màxima varietat de productes, de la major qualitat i al millor preu, en 2019 l'empresa es suma a la central de compres i distribució IFA Retail Espanya S.A. sense renunciar a la seva aposta per la proximitat i als acords amb els proveïdors locals per disposar d'un important assortiment d'articles de Km 0.


Dispreu Logistica distribuye diariamente a establecimientos de toda la isla

Durant els darrers anys, l’empresa també ha ampliat i millorat la seva plataforma Dispreu Logística, una central de distribució d’aliments líder a Menorca, especialitzada en els productes agroalimentaris locals.


Club Bonacompra Menorca realiza una importante labor social con asociaciones, entidades y clubes deportivos de la sociedad menorquina

D’altra banda, la companyia ha liderat la creació del Club Bonacompra Menorca, el major club de consumidors de l’illa amb més de 20.000 socis que es beneficien d’importants avantatges a l’hora de fer la compra.

Anar a la web del Club Bonacompra


L’any 2010 s’inicien les obres del nou centre comercial Binipreu Menorca, al Polígon de Maó. L’edifici, de 21.000 metres quadrats, es va inaugurar l’abril de 2012 i actualment és l’edifici d’aquesta categoria més gran a l’illa.

Vista de l'edifici Binipreu Menorca durant la construcció
Vista de l'edifici Binipreu Menorca durant la construcció
Vista de l'edifici Binipreu Menorca durant la construcció

Binipreu Menorca és un espai multimarca modern, còmode i totalment accessible, que ofereix als clients una nova experiència de compra, combinant els espais comercials amb serveis per a tota la família.

Qui som

Traducciones: