Nike · Adidas · Asics · - Vans - Quicksilver - Speedo - Enebe - BH - Chiruca - Rebook - The North Face - Puma

Esport

Traducciones:


Tot l’esport a la i


Articles per a futbolistes

Futbol

Articles per a seguidors i aficionats; pilotes, botes, camisetes, shorts, mitges i canyelleres, equipament per a porters i roba d’entrenament per a futbolistes i per a infants i joves de clubs i col·legis.


Per practicar el basquet

Bàsquet

Roba, calçat i tot el material necessari per practicar bàsquet, per a infants i adults, a més de cistelles, cèrcols i teulers.


Tenis, pádel o ping-pong

Esports de raqueta

Raquetes, pilotes, fundes, roba, sabatilles esportives, gorres, canelleres, viseres per practicar tenis o pàdel. Comptem amb servei de cordatge de raquetes. Els aficionats al ping-pong també hi trobaran taules, pales, fundes, pilotes i xarxes.


Fitness per a totes les edats

Fitness, gimnàstica i dansa

Tot el material necessari per practicar exercicis de fitness, peses, steppers, pilotes de gimnàstica… i tot tipus de maquinària de cardio, musculació i tonificació. Roba i elements per a la gimnàstica i dansa, per a la pràctica de ioga o Pilates.


Todo lo que necesitas para practicar el running y el atletismo

Running

Calçat i complements per a tots els que practiquen running o atletisme i pels que volen iniciar-se en aquest esport.


Material d'acampada i aire lliure

Outdoor

Productes per gaudir de la natura, l’aire lliure i l’aventura: motxilles, sacs de dormir, botes, bastons, tendes de campanya, matalassos inflables i estoretes, mobiliari de càmping…


Accessoris i articles per a ciclistes

Bike

Des d’una simple passejada en família o pels esports més extrems: hi trobaràs bicicletes per a totes les modalitats i per a totes les edats, samarretes, mallots, cascs, guants, calçat i accessoris.


Roba i articles per a pesca i natació

Natació i pesca

Des d’equipament per practicar la natació: banyadors, ulleres, casquets de bany, xancles, barnussos i tovalloles… fins a articles per gaudir a l’estiu de l’aigua de mar i la platja. Tot tipus d’articles per pescar amb canya i també per a la pesca submarina.


Skating i esports de tabla

Patins, skates i patinets

Articles per practicar el patinatge artístic o pels que gaudeixen desplaçant-se amb patins de línia o de quatre rodes, en skate, monopatins i patinets.


Roba esportiva

Moda

Moda urbana, de platja o surf amb marques líders que creen col·leccions i dissenys de calçats, complements… roba còmoda per estar sempre al dia.


Accessoris esportius

Accessoris

Productes d’alimentació i nutrició per a esportistes, pulsímetres i rellotges, ulleres i prismàtics, GPS i podòmetres, elements de protecció… aquests són només alguns dels molts accessoris que completen l’oferta d’aquesta secció.