Hogar

Traducciones:


Troba-ho a la y


Cosmetica

Perfumeria i bellesa

Articles de cosmètica e higiene personal amb línees facials i corporals per cobrir les necessitats i tenir cura de tota la família. La gama en perfumeria i maquillatge està pensada per a la dona d’avui que busca la millor relació qualitat-preu.


Linea blanca i grís

Electrodomèstics

Disposem de la major exposició en grans i petits electrodomèstics per a la llar, primeres marques amb els preus més competitius del mercat, amb la garantia de la cadena líder Calbet. Amb servei de transport i muntatge i les millors facilitats de pagament.


>
Tecnologia per a la llar

Electrònica

La secció d’electrònica de Calbet compta amb una àmplia gama de televisors, reproductors, equips d’àudio, fotografia, telefonia, informàtica i nous dispositius com tablets i eBooks, amb tots els seus accessoris.


Cura del jardí

Llar i jardineria

A Binipreu Meorca pots vestir la teva llar al millor preu amb la gama d’articles i tèxtil per a la cuina, el bany o el dormitori. També trobaràs tot el que necessites per a la terrassa o el jardí.


Per la llar i el profesional

Bricolatge i decoració

A l’espai Habitacle hi trobaràs la solució que necessites i el consell professional en bricolatge, ferreteria, electricitat, eines, pintura, vestuari laboral, decoració i il·luminació, a més d’un gran assortiment en moble kit.


Tot per a els nadons

Botiga de joguines i puericultura

L’espai ToysRus compta amb un gran assortiment de joguines per a totes les edats: jocs educatius, per potenciar la creativitat, bicicletes, jocs de taula, electrònics… A la secció BabiesRus, els pares trobaran tot allò necessari pels primers anys del nadó.


Cel·lebra el teu aniversari amb nosaltres

Articles de festa

Amb Party Fiesta, les teves festes seran un èxit! Tenim un gran assortiment d’articles de decoració i complements per a tot tipus de disfresses, maquillatges, targes, invitacions i regals amb molt d’humor.


Novetats editorials

Llibreria i papereria

Els petits i grans lectors trobaran un espai a la seva mida amb una selecció de contes a partir d’un euro, llibres de butxaca, temes pràctics...a més de les darreres novetats editorials i d’autors menorquins. L’oferta en papereria inclou tot tipus de material d’escriptori i d’oficina.