Moda

Traducciones:


Moda al millor preu a la


Roba per a senyors

Roba per a senyors

Pels homes urbanites que volen vestir amb elegància en totes les ocasions, Binipreu compta amb una gran varietat de peces de roba: des d’exquisits conjunts de sastre fins a la gama més casual de jerseis i jaquetes, amb uns preus molt temptadors.


Moda i complements femenins

Roba per a la dona d’avui en dia

Les dones que volen vestir a la última moda i seguir les darreres tendències cada temporada, tenen al seu abast una àmplia gama de col·leccions pensades pel dia a dia i per les ocasions especials, amb peces de qualitat, que s’adapten a tots els estils.


Per nadons i fiets de fins a 16 anys

Moda per a infants de 0 a 16 anys

Color, moda, disseny i qualitat en les col·leccions de moda infantil que trobaràs a Binipreu Menorca. Des dels 0 mesos i fins als 16 anys, és una moda que destaca pel colorit, els estampats i l’innovador tractament dels teixits en peces funcionals i còmodes.


Calçat de tot tipus

Gran assortiment en calçat

Models per a infant, senyora i senyor que cerquen satisfer totes les necessitats. Calçats que destaquen per la seva comoditat; sabates, botes i sabatilles esportives pels qui volen complementar un conjunt informal i desenfadat.


Complements al teu estil

Accessoris a l’última moda

A Binipreu Menorca no tan sols trobaràs roba per vestir sinó també bosses de mà, bandoleres, bufandes, fulards, gorres, capells… Complements i accessoris per anar a l’última moda i marcar la diferència, amb uns preus ajustats a tots els pressupostos.