Serveis

Traducciones:Els més petits tenen el seu propi espai de diversió. BiniPark és una zona de joc dirigida per monitores especialitzades que obre tots els dies de la setmana per a nens i nenes de 3 a 10 anys. El parc disposa d’una sala annexa per celebrar festes d’aniversari.

BiniRestaurant

Amb excel·lents vistes al perfil de la ciutat, el restaurant ubicat a la segona planta del centre comercial compta amb una carta pensada per a tota la família, amb entrepans saborosos i molt econòmics per menjar o sopar fora de casa qualsevol dia de la setmana.


S'Obrador

El centre comercial compta amb forn de pa artesanal, elaborat amb ingredients naturals i seguint la recepta original, així com una secció de pastisseria creativa. La cafeteria és un espai ideal per a esmorzars, berenars i per degustar les seves especialitats dolces i salades.

Tot el que cerques per a la casa està al teu abast a Muy Mucho, la botiga especialitzada en articles de regal, decoració i complements personals a preus baixos. Cada setmana trobaràs novetats en espelmes, tèxtil, parament, vidre, mobles, cistelleria, flors, marcs, miralls... 


Espai dedicat a la salut amb una àmplia oferta en dietètica, nutrició, alimentació infantil, complements energètics, dermocosmètica, higiene corporal i alimentació infantil. Atesa per tècnics en farmàcia que li ofereixen assessorament professional sobre tots els productes, que es dispensen en format autoservei.

En aquesta nova secció de Binipreu, BiniGourmet, podràs trobar una àmplia i variada gamma de productes seleccionats per satisfer els paladars més exigents. Varietats de patés, formatges internacionals, condimentació, vins i begudes.