Atenció al client:

900 10 28 71

Binipreu és una marca 100% menorquina

Té el seu origen en l’empresa familiar de distribució i representació que va fundar Domingo Marquès a finals de 1970.

La cadena va obrir el primer supermercat Binipreu l’any 2005. Gràcies a la confiança dels clients, amb el pas dels anys ha anat ampliant la xarxa d’establiments de proximitat i actualment compta amb supermercats a Maó, Alaior, Es Castell, Ferreries i Es Migjorn Gran. El 2012 va inaugurar el centre comercial Binipreu Menorca.

Compromís Binipreu.

El Compromís de Binipreu amb els seus clients és oferir qualitat, varietat i servei, a més de garantir preus baixos amb una oferta que destaca en productes frescos, de proximitat, i amb les primeres marques del mercat al millor preu.

 

 

El compromís amb tota la societat és crear riquesa i apostar pel seu teixit econòmic i social a través de la comercialització de productes de proximitat, de km 0, elaborats per petits productors i empreses agroalimentàries de Menorca.

 

Experts en producte local

L’aposta pel producte local és un dels segells distintius de Binipreu. La cadena compta amb més de 50 proveïdors locals de productes de gran qualitat com carn, fruita, verdura, peix, embotit i formatge, mel, melmelada, vi, cervesa, licors, i especialitats dolces de rebosteria i pastisseria.

Oferta variada i de qualitat

La cadena menorquina ofereix als clients una àmplia oferta de productes per poder escollir amb tota llibertat i fer la compra que més s’ajusti a les seves necessitats i preferències.

Binipreu compta amb reconegudes marques d’alimentació, com els congelats La Sirena o els aliments ecològics Veritas, a més de les seves marques pròpies com Ses Tanques, Ses Fruites o Es Peixos.

Garantia Grup IFA

L’any 2019, Binipreu es va integrar al Grupo Ifa, un dels principals grups de distribució del sector de l’alimentació a Espanya, oferint als seus clients quatre noves famílies de productes de marca blanca: IFA Eliges, IFA Sabe, IFA Unnia i IFA Amigo.

Es reforçava així la seva filosofia de marca: oferir la màxima varietat de productes, de la major qualitat i al millor preu.

© Binipreu 2024